Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi ideig és milyen mértékb...

Mennyi ideig és milyen mértékben kell fogyókúrázni ahhoz, hogy az ember meddő legyen?

Figyelt kérdés

És hány % az esélye, hogy tényleg meddővé tesz az "anorexiás életmód"? Esetleg más módszer? Hallottam, hogy ha sokáig nem kezelteti az ember a hüvelyi fertőzését, akkor egy idő után ráterjed a méhére és meddőséget okoz, de honnan lehet hüvelyi fertőzést kapni, és mennyi időbe telik, mire a meddőség kialakul? És ezzel a módszerrel hány %.os esély van a sikerességre?

NEM VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI!

2010. máj. 20. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
AZt kérted, hogy ne legyen vélemény, de te is írtál a kommentekben. Tudod légy steril, bár 20 évesen még nem tudod eldönteni mit akarsz később, hidd el, persze nem fogod, ennyi idősen én is azt gondoltam, hogy már kialakultam..szóval itt az a baj, hogy mit adsz át az örökbefogadott gyerekednek, milyen szemléletmódot. Ez a gondolkodás beteg (öncsonkítás), és ezt tudtod nélkül bele fogod nevelni. Bocs, de ez pszichológia, ez lesz, ha ezt akarod, ezzel szembesülnöd kell.
2010. máj. 21. 07:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Hidd el, nálam ezereszer hülyébb (vérszerinti) szülők is vannak, én kispiskóta vagyok azokhoz képest... És azt is hidd el, hogy egy gyermekotthonban felnőni se egy "pszichológiai fellegvár", azokhoz képest is kispiskóta vagyok :)

Örökbefogadáskor meg biztos van valami "pszichológiai alkalmassági vizsgálat", nem tudom elképzelni, hogy ne legyen, de biztos nem Te fogod eldönteni, sőt nem is én magam, hogy alkalmas vagyok-e rá, hogy nevelőszülő legyek :) Én alkalmasnak tartom magamat egyébként.

-----------------------

Az injekciózásos tippet köszönöm! :) Olvastam is már róla, viszont annak lehetnek mellékhatásai, az vele a baj, és ha kiderül, hogy mellékhatást okoz, nem lehet "kiszedni" gyorsan a szervezetből :S

2010. máj. 21. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nem megbántani akartalak, csak lehet, amit érzel, el fog múlni. Bocs, hogy leírtam. :(
2010. máj. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!