Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye ha maszturbálunk, összehú...

Ugye ha maszturbálunk, összehúzódik a méh. Egy jó pár napja masztizok, és szerintetek megjöhet hamarabb? 8 nap múlva kéne, és nem szeretném, mivel megyek a Balcsira

Figyelt kérdés

2017. júl. 5. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Hát azért abba kéne hagyni amíg kimész enni..

Amúgy kizárt, inkább a biciklizés ami meghozza mondjuk a kettőt is össze lehet kötni :D

2017. júl. 5. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól,hogy összehúzódik a méh,miért jönne meg a menstruációd?

Nem magától a masztitól van méhösszehúzódás ,hanem az orgazmustól.

2017. júl. 5. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz...
2017. júl. 5. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát gondolom a nyálkahártya könnyebben leválik /szerinte/

..viszont az állandó maszti tartós kimerültéséget eredményez ami miatt majd alábugyoghat a Balatonba..

2017. júl. 5. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
A menstruációs ciklus első része a peteérési szakasz, azt követi az ovuláció (tüszőrepedés), és ezután jön a luteális fázis. Ez utóbbi nagyjából állandó személyenként. Ciklusonként max 1-2 napot változhat (kivéve tini korban, szülés után, nagy fogyás/hízás, hormonális probléma esetén). Szóval ha már volt ovulációd, akkor hiába masztizol, az nem befolyásolja a menstruáció időpontját. Ha van pénzed és kedved ilyennel foglalkozni, akkor javaslom az intimkelyhet ( [link] ), azzal lehet strandolni. Csak ne Biointimo-t vegyél. 1 hét alatt esetleg a használatát is be tudod gyakorolni (nem kell ahhoz mensi, csak esetleg síkosító), de lehet, hogy túl kevés ez az idő. Remélem tudtam segíteni. 28/N
2017. júl. 5. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

5-ös vagyok. Ezt elfelejtettem: ha tudni szeretnéd, mi folyik a testedben, érdemes követned a ciklusodat (hőmérőzés, nyák és méhnyak figyelése): [link]

Nekem ez a módszer nagyon tetszik. :) 28/N

2017. júl. 5. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Ess teherbe! /nem vonatra gondoltam/ nem jó? :P
2017. júl. 5. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Méhösszehúzódás???? Honnan veszed ezt a hülyeséget??? Maszturbálásnál, orgazmuskor hüvelyösszehúzódás van. Méhösszehúzódás szülés előtti vajúdáskor van!
2017. júl. 5. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
Igen, párszor a méh is összehúzódik! Erős orgazmusnál..
2017. júl. 5. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem jott meg, tudtam pancsopni
2017. júl. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!