Régebben 6-7 napig tartott a menstruációm, most kb. fél éve alig 4 napig.33 éves vagyok. Ez korral jár?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 18:08
1/4 anonim válasza:
Lehet, mert nekem régen mindig tartott egy jó hétig, de 1,5 éve kb már csak 5 napig tart.. Nem tudom pontosan mitől lehet, de örülök neki.
29/L
2/4 A kérdező kommentje:
Szó se róla én is örülök neki. De most már pontosan se jön meg, hol hamarabb 2-3 nappal, hol később. Így azt se tudom pontosan mikor van peteérésem. Szeretnénk a kisfiam mellé még egy kislányt. Vagy kisfiút mindegy, csak egészséges legyen.
2010. máj. 20. 18:48
3/4 anonim válasza:
Mentél mostanában nőgyógyászhoz? Mert szerintem el kéne menned!
4/4 A kérdező kommentje:
1 hónapja voltam, de ezt elfelejtettem megkérdezni. Örültem hogy túl vagyok a vizsgálaton. A leletem jó lett.
2010. máj. 22. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!