Szóval 13 éves vagyok, és anya el akar vinni nőgyógyászhoz. Szerintetek gáz ha nem borotválok ott lent?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 20:38
11/15 anonim válasza:
Lényeges. Pont emiatt felsleegs menni, mert még csak egy éve menstruálsz. Nem csoda, hogy még nem állt be.
12/15 anonim válasza:
Fölöslegesen mész el, sőt még hülyének is néznének. Megalázó nőgyógyászhoz menni amugy is.
13/15 anonim válasza:
Normális, ha késik. Szexuális kapcsolat megkezdése előtt nem igazán érdemes dokihoz fordulni. Azért ezt anyukád is tudhatná...
14/15 anonim válasza:
Nekem több mint 2 év volt mire beállt. Nekem is maradt már ki 4 hónap egyszerre mégsem volt semmi bajom:)
15/15 anonim válasza:
Szerintem ilyen esetben pont nem fogja érdekelni a dokit (na meg amugy se), hogy borotvalt v nem.
Mivel ha ezt elmondjatok a kedves anyukaddal, hogy 13 eves vagy egy eve menstrualsz es most ket honapja kesik, a doki nem fog hozzad erni se szerintem.
Nem fog egy ev alatt rendszeresre beallni a menstruaciod se neked, se kb senkinek, az keves ido, nekem meg ket ev utan is volt, hogy kimaradt, kesett, kevesebb/tobb ideig volt meg. Es meg most, 6 ev utan is van, hogy egy ket nappal elobb-kesobb jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!