Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 22 évesen nem voltam még...

22 évesen nem voltam még nőgyógyásznál, de úgy érzem ideje lenne, gyanakszom rá, hogy valami baj van. Mennyire furcsa ez, hogy ennyi idősen esek át az első ilyen vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Igazából attól is tartok hogy milyen maga a vizsgálat meg attól, hogy az orvos lekezelő lesz, hogy már sokkal előbb kellett volna menni... Eddig nem éreztem szükségét, egyetlen alkalom volt, hogy lefeküdtem valakivel, szóval sem a fogamzásgátlás miatt sem semmi egyéb miatt nem kellett még mennem. Most viszont úgy érzem ideje lenne, a háziorvos felvetette, hogy a túlsúlyom hátterében nőgyógyászati probléma is állhat és ezt jó lenne kideríteni. Szóval az a kérdés, hogy ugye nem olyan szokatlan dolog ez, hogy 22 évesen jutok el idáig? Valamikor túl kell esnem rajta, de félek. Mintha tizenéves kislány lennék, pedig egyébként nem jellemző rám ez a nyafogás.
2017. júl. 2. 11:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam/vagyok, mint te és én is elég későn mentem el először nőgyógyászhoz. A lényeg, hogy jót fogj ki, és nem fog ítélkezni. :) Jobb túlesni rajta, hidd el, te is megnyugszol majd legalább. Nincs semmi hatalmas dolog egy vizsgálatban. :)
2017. júl. 2. 23:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2017. júl. 3. 16:48
 13/13 amigdala42 ***** válasza:
6/12 7/12 Nem azt kérte a kommentelő hogy lecsezd ! Nem kötelező a rákszürés , ajánlott . Én elmúltam 60 éves , eü dolgozó vagyok , 4x voltam nőgyógyásznál , kettő a terhesség megállapitása volt kettő mióma kizárása .Ilyenkor mindig csináltak szürést .Mindig azt mondta a doki ha nincs panasz minek mennék orvoshoz ? Finomabban állj más problémájához , kérlek .
2021. febr. 7. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!