Minden összejött, már nem is tudom mim fáj! Felfázástól fogfájásig! Mit tegyek már?
3,5hónapja kb elmentem a háziorvosomhoz,hogy nagyon fáj ahogy pisilek,fáj a dereka meg a hátam is!Irt fel antibiotikumot,beszedtem,elmult!Egy hėtmulva kb visszajött!Újra elmentem megint antibiotikum,elmúlt....aztán megint...ugyanugy antibiotikumot kaptam,elküldtek vėrvėtel
vizelet vizsgálatra ?ami negativ!A gyógyszer elfogyott de a fájdjalom
megmaradt,igy kaptam másikat!Elsször
használt,majd ismėt
fájt,de ekkor már a hüvmelyem is!Anőgyógyász szerint semmi bajom,pici gombás fertőzės a sok
antibiotikumtól!Irrigáljak
Laktaciddal amit nem lehet kapni sehol...mikor már
elviselhetetln volt a fájdalom .nem tuidtam h a hüvelyem vagy a hólyagom fáj elmentem a sürgőssėgire!Ott azt mondták csak ėletveszėlyes dolgokkal foglalkoznak kėrjek a háziorvosomtól azonnali beutalót az urológiára!Elmentem kėrtem,az urológiárol elküldtek h csak időpontal fogadnak ės majd ha a nőgjyógyász begejezte a kezelėst ?itána menjek vissza!Jelzem az irrigáláson kivül semmmi kezelės nincs!A napjaim ugy telnek hh fáj,de ugy hogy van amikor nem tusok felkelni!Voltam gerincröntgenen de a háziorvos szerint jó a lelet!Azóta csak várok!A munkahelyemől kirugtak mivel rengetegszer nem tudtam bemenni!Közben kitört a fogam,azzal is szemvedek mert a hėtvėgėn orvost találni lehetetlen!
.
Ilyenkor elég egyszerű a dolog. Fogod szépen magad és elmész egy magánorvoshoz. Jobb neki fizetni és életben maradni, mint koporsóra költeni.
Foggal is hasonló a helyzet. Vagy magán, vagy sürgősségi is van (elvileg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!