Mi lehet a baj? Nagyon félek hogy komoly a dolog.
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1-2 évben kisebb változásokat vettem észre a menzeszemmel kapcsolatban, de kb 1 hónapja elkezdtem kicsit jobban aggódni. Először még csak a fájdalmaim kezdtek erősödni, és néha rosszul is lettem de nem fordítottam túl nagy figyelmet ezekre, mert ismerek másokat akiknek ugyan ilyen cipőben járnak és semmi bajuk nincsen egészségileg. A jobb oldalon fokozatosan erősődött a fájdalmam és bizonyos testhelyzetekben látni lehet, hogy ott van egy duzzanat szerűség. Most már cisztára gyanakszom. Viszont kb. 2 hete fura sugárzó fájdalmat éreztem a jobb hajlatomnál a combomban és a derekamban is. Próbáltam kitapogatni a hasamon hogy esetleg érzek e valahol még fájdalmat, és szintén a jobb oldalon egy kicsit ha a köldököm felett megnyomom akkor enyhén égő fájdalmat érzek. Ha nyújtózom egy kicsit olyan érzés mintha az izmaim meg lennének kötve a jobb oldalamon és nem tudnának rendesen nyúlni. Kezdjek el komolyan aggódni? Nagyon félek hogy valami nagy baj van de még nem bírom rávenni magam hogy elmenjek orvoshoz.2017. jún. 27. 00:17
1/2 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz...
Terhesség kizárható?
2/2 anonim válasza:
Szerintem is ciszta és de jobb lesz ha elmész orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!