Melltartó kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Miért jobb/nem jobb az a melltartó, amelyiknek széles a hátán az a rész, ahol a kapocs van? Azt hittem hogy a nagyobb mellűeknek kell ez, de ma egész kicsi méretekben is láttam ilyet. Szimplán csak annyi hogy kinek melyik a kényelmes? Köszi2017. jún. 25. 21:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak kényelmességen, meg hogy mi megy az adott melltartót fazon hoz. A pánt nélkülieknel meg a jobb tartás miatt. De ez csak szerintem.
2/4 anonim válasza:
Elvileg a körpánt az ami többet tart, nem a vállpánt. Nekem eég nagy a cicim, a méretemben 3 kapcsos szokott lenni, de azok a melltartóim amik esetleg 4-5 kapcsosak, azok hosszútávon kényelmesebbek. Szerintem kisebb mellnél is érvényes az, hogy így nem vág annyira a körpánt.
3/4 anonim válasza:
En a sportmelltarto illetve kapocs nelkulieket szeretem leginkabb. Pedig nagyok a melleim. Olyat hordok ami nem nyom, es nem szorit.
4/4 anonim válasza:
Nekem anya azt tanította, mindig úgy vegyek melltartót, hogy a legutolsó (legnagyobb) helyre akasszam be a melltartó pártját a hátamon. Így ha kinyúlik, be tudom akasztani az egyre kisebbekhez, és így ugyanúgy tart.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!