Miért fáj a vaginám?
Figyelt kérdés
Sós vízben ültem, mert nem akar megjönni és most nagyon fáj és viszket odalent. Mit csináljak szerintetek?
Van valami házi praktika?
Ti mit szoktatok csinálni ha nem jön meg?
( Nem vagyok terhes, nem volt barátom)
2017. jún. 25. 15:40
1/7 anonim válasza:
Miért akarod ennyire hogy megjöjjön?! Lehet csak késik, de az is lehet hogy ez most pont kimarad, van ilyen, nem kell tőle kétségbeesni.
Ha hónapokig nem jön meg, akkor pedig érdemes orvoshoz menni, és ha nem lát semmit akkor hormonvizsgálatot kérni.
2/7 anonim válasza:
Ha nem voltál fiúval, akkor nem kell megijedned. Ha voltál, és terhes vagy, nos akkor vagy kihordod 9 hónapig, és megszülöd, vagy megöleted. Ha nem voltál fiúval, akkor akár vírusfertőzéstől, stressztől, hormonális változástól (talán még az időjárástól is??) késhet. Nyugodj meg, tereld el róla a figyelmed, feledkezz meg róla, meg fog jönni :)
3/7 anonim válasza:
De hány éves vagy és mennyi ideje nem jött meg?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem sokára 18 és 21 napja kellett volna megjönnie.
2017. jún. 25. 18:34
5/7 anonim válasza:
A sós víz lúgos irányba tolta el a nemi szerved PH értékét, ezért most kaptál egy jó kis fertőzést. Nem tudom miért pont sós vízbe ültél? Inkább savas kémhatású ülőfürdőt szoktak ajánlani. A hüvely is savas kémhatású normál esetben. Egyébként ha a terhesség esélye fennáll, akkor terhességi tesztet vegyél. A fertőzést pedig most kezelni kellene, de ehhez jó lenne nőgyógyászhoz menned.
6/7 anonim válasza:
Valószínű kimaradt egy mensid. Ha többször is előfordul, akkor érdemes nőgyógyászhoz menned.
7/7 anonim válasza:
Vörösbort igyál ,meleg víz (só nélkül )ülj bele pár percre,de ha nem segít menj el orvoshoz lehet egy kis hormon zavar,ja és ne stresszelj az a legrosszabb,attól is késik! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!