Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tartós hajfestek kijön ha...

Tartós hajfestek kijön ha mindennap módon a hajam?

Figyelt kérdés
Nyári szünetben befestettem padlizsán színűre, de szeretném h szeptemberre mar ne legyen ilyen es megyek horvatba is es h a víz mennyire szedi ki? :( Kerlek szepen segitseteeek 14/l

#Hajfestdk
2017. jún. 24. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ki fog jönni, fokozatosan halványul. Viszont szeptemberben még bőven látszódhat, ez a te hajadtól is függ. Nekem az ilyen hajfesték még egy év múlva is megmarad (mindennapos hajmosás mellett) egy kicsit, másnak meg simán kikopik teljesen 2-3 hónap alatt.
2017. jún. 24. 14:11
 2/12 anonim ***** válasza:
A tartós nem valószínű, hogy kijön, pláne teljesen, ilyenkor be szokták festeni valami sötétebb színre pl. sötétbarna, fekete.
2017. jún. 24. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Várjunk, a tartós hajfestéken a rendeset érted? Mert az addig benne marad, amíg a haj le nem nő.

De hallottam már a tartós hajszínező festék kifejezést is, amire az igaz, amit írtam az első válaszomban. Valamiért számomra egyértelmű volt, hogy egy 14 éves kislány szülei nem engedik meg, hogy a gyerekük évekre lilára festesse a haját egy normál festékkel.

2017. jún. 24. 15:25
 4/12 A kérdező kommentje:
A rendes festéket ertem :)
2017. jún. 24. 15:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha nem jon ki, nagyon roncsolna ha szeptemberben vissza festenem szökés barnára?
2017. jún. 24. 15:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, a világosítás mindig roncsolja, nem tesz jót a szerkezetének.

Belegondolhattál volna a procedúra előtt is, hogy a tartós rendes hajfesték nem fog kikopni 2 hónap alatt, bármennyit is mosod a hajad. Most már edd meg, amit főztél, ha már holmi hajszínező nem volt elég. Lila haj 14 évesen tartós festékkel, az eszem megáll -.-"

2017. jún. 24. 17:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik menj innen koszi:) nem nagyon erdekel a véleményed h hany evesen festem, Foleg h nem En vagyok az egyetlen. Meg mindig jobb mintha nem lennek szuz 13 evesen:))) SZÓVAL HELLOSZIA
2017. jún. 24. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként festesre gondoltam,nem kiszivatasra😂😂
2017. jún. 24. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:

A pillanatnyi festett hajszínednél világosabbat csak kiszívatással lehet elérni, ha egyáltalán lehetséges. Írtam fentebb, hogy ilyenkor általában egy sötétebb színre festetést szoktak választani, ami nem annyira extrém.

Mondjuk annyiban igaza van a korábban szólónak, hogy bőven elég lett volna egy hajszínezőt kipróbálnod, kortól függetlenül, amíg nem vagy biztos abban, hogy hosszú távon is tetszik magadon az adott szín.

2017. jún. 26. 10:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Tetszik, meg a nap mar ki is szivta, csak felek h nem fog annyira kikopni
2017. jún. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!