Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet, hogy sérvem van? (A...

Lehet, hogy sérvem van? (A többi lent! )

Figyelt kérdés

Ma nagyon fájt a hátam és fájdalomcsillapító hatására sem múlt el teljesen.

Ez lehet, hogy sérv?

Vagy inkább azért van, mert sokat ülök mostanában a gép előtt? És hogy ha nem gép előtt ülök akkor fekszek.

Vagy esetleg a gerinc ferdülésem miatt fáj?

Vagy azért mert ma volt az évzáróm és ott kb. 1-1,5 órát kellett állni?

A derekam körül fáj most már csak kicsit.

14L

2017. jún. 21. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a felsorolt dolgok együtt okozhatják.
2017. jún. 21. 02:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy sérv lenne. Sérv esetén általában szokott lenni valami púpszerűség. Pl egyik haverom hasi sérvet kapott emeléstől, neki belilult egy folton a hasa, és egy elég nagy, kemény kitülemkedés jelent meg. Gerinc sérvnél szerintem egy csigolya vagy hasonló kicsit kiállna, és azt észrevennéd. De nem vagyok szakértő úgyhogy lehet hogy hülyeségeket írok.
2017. jún. 21. 03:45
 3/3 anonim ***** válasza:

a sérvnek nem a hátfájás az elsődleges velejárója. helyétől függően a karod vagy a lábad részben vagy egészben fáj vagy zsibad, esetleg érzéketlenné válik.

valószínű csak meghúztad, vagy rosszul mozdultál és becsípődött.

2017. jún. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!