Lehet, hogy sérvem van? (A többi lent! )
Figyelt kérdés
Ma nagyon fájt a hátam és fájdalomcsillapító hatására sem múlt el teljesen.
Ez lehet, hogy sérv?
Vagy inkább azért van, mert sokat ülök mostanában a gép előtt? És hogy ha nem gép előtt ülök akkor fekszek.
Vagy esetleg a gerinc ferdülésem miatt fáj?
Vagy azért mert ma volt az évzáróm és ott kb. 1-1,5 órát kellett állni?
A derekam körül fáj most már csak kicsit.
14L
2017. jún. 21. 01:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem a felsorolt dolgok együtt okozhatják.
2/3 anonim válasza:
Kétlem hogy sérv lenne. Sérv esetén általában szokott lenni valami púpszerűség. Pl egyik haverom hasi sérvet kapott emeléstől, neki belilult egy folton a hasa, és egy elég nagy, kemény kitülemkedés jelent meg. Gerinc sérvnél szerintem egy csigolya vagy hasonló kicsit kiállna, és azt észrevennéd. De nem vagyok szakértő úgyhogy lehet hogy hülyeségeket írok.
3/3 anonim válasza:
a sérvnek nem a hátfájás az elsődleges velejárója. helyétől függően a karod vagy a lábad részben vagy egészben fáj vagy zsibad, esetleg érzéketlenné válik.
valószínű csak meghúztad, vagy rosszul mozdultál és becsípődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!