Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szüzesség elvesztése után...

Szüzesség elvesztése után változik a hüvely Ph-ja, vagy valami?

Figyelt kérdés
Mert 4 napja lefeküdtem a párommal(nekem első volt) és most ilyen víz szerű, szagtalan dolog folyik belőlem... Változott valami, vagy elkaptam volna tőle valamit?:O
2010. máj. 19. 15:20
 1/7 anonim válasza:
Nőgyógyász....
2010. máj. 19. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
milyen mennyiségben folyik? azt nem tudom, hogy ph-t változtat-e, szerintem nem, de elég sok minden változik meg hormonálisan ilyenkor. velem nem volt ilyen az első után, de ez nem azt jelenti, hogy veled baj van. azért ha nem múlik el pár napon belül, menj orvoshoz, lehet hogy fertőzés, amit viszont komolyan kell venni.
2010. máj. 19. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak annyira, mint máskor, a sima fehér folyás, de az állaga változott: hígabb, átlátszóbb lett, és semmi szaga nincs, mintha víz folyna belőle...:O
2010. máj. 19. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
menj nőgyógyászhoz, az a tuti. ha fertőzés akkor ad krémet, ha nem az, akkor megnyugtat.
2010. máj. 19. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a srác beléd pumpált 5 liter spermát. Bálna, vagy ilyesmi... :-D

Egyébként lehetséges, hogy akkor elkaptál tőle valamit...

2010. máj. 19. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:
fúj xD jó, akkor elmegyek inkább..
2010. máj. 19. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem kutya bajod. atlatszo, nincs szaga, nem veszesen sok... ez lehet a sima havi ciklus miatti valtozas. agy a ciklus 2. feleben?

baj akkor szokott lenni sargas-zoldes, surubb, kellemetlen szaga van. (es meg akkor sem mindig)

2010. máj. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!