Valószínűleg hétvégén jön meg, de nekem modellt kell
állnom alsóneműben. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Modell leszek egy csomó festő előtt, szóval csak ülnöm kell, de még sosem használtam tampont, a betét meg átlátszik, hogy van, és félek, hogy ki is szivárog :S
Tulajdonképpen attól félek, hogy pont akkor jön meg, vagy az a rosszabb, ha előtte pár órával, mert akkor nagyon erős lesz a vérzés, és nem tudok mit csinálni :S
2010. máj. 19. 13:12
1/9 anonim válasza:
Én is utálom a tampont, de hát ilyen és ehhez hasonló esetekre találták ki. Szóval, ha lehet én is elkerülöm, de próbáld ki. Vegyél egy minit vagy egy normalt. Elsőre mindenképp a minivel próbálkozz. Amúgy én azt tapasztaltam, hogy nem folyik mellé, csak a kicsit gyakrabban kell cserélni. 1-2 órát biztosan kibír, szünet gondolom lesz, ugye?
2010. máj. 19. 13:20
2/9 anonim válasza:
Gondolom nem vagy már kislány, ha sok ember előtt leszel fehérneműben, szerintem csak a tampon lehet a megoldás.
Szerintem kényelmes viselet, bár van akinek feszítő érzése van tőle, és megfájdul a hasa.
2010. máj. 19. 13:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem próbált ki a tampont. Nem írod, hány éves vagy, de olvasd végig az utasítást, és aszerint helyezd fel. Nagyon jó, praktikus, kényelmes, én maximálisan tampon párti vagyok. Bár jobban járnál, ha előző nap megjönne, hogy ki tudd próbálni. Nem kell félned a használatától, ha ügyes vagy, abszolút fájdalommentes a felhelyezés, és a kivétel is.
2010. máj. 19. 13:22
4/9 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy nem volt tamponnal dolgom...meg mikor fel kell helyezni valamit, kicsit fóbiám van, de majd veszek :)
2010. máj. 19. 13:29
5/9 anonim válasza:
14 éves vagyok..és nekem is erős volt és én is paráztam a tampontól de muszály volt..és most már ugy gondolom hogy jobb mint betét.:D szerintem ez tényleg jóó..:D pedig 14 vagyok:D
2010. máj. 19. 13:32
6/9 anonim válasza:
Előző! Azért ne örülj már magadnak ennyire. :D
2010. máj. 19. 13:38
7/9 anonim válasza:
Szerintem akkor streszelj és késni fog :)
2010. máj. 19. 15:00
8/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Amúgy ne félj a tampontól, értem én hogy fóbiád van az efféle dolgoktól, de gondold azt hogy muszáj ha már modellt kell állnod. Meg nem fáj az a tampon, főleg hogy nem is vagy szűz(gondolom ha bugyiba leszel több ember előtt).
2010. máj. 19. 15:15
9/9 anonim válasza:
Nincs más megoldás, mint a tampont. Ne félj tőle, nem olyan gáz, menni fog!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!