Ha valakinek nincs pénze esetleg elmenni dokihoz de elkéne azt mit csinál?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 09:09
1/8 anonim válasza:
A háziorvosnak nem kell pénzt adni a vizsgálatért. Sőt, ha beutalót ad kórházi vizsgálatra, vagy az SZTk-ába oda sem kell pénz, csak a gyógyszerek kiváltásához.
2/8 anonim válasza:
Elmegy a gyógyszertárba, elmondja mi a baja, és megkérdezi nincs e rá valami gyógyszer, amit tudnának adni vény nélkül.
3/8 anonim válasza:
Nincs TAJ kártyád?
Ha van akkor az orvosi ellátás ingyenes az állami rendelőkben
4/8 A kérdező kommentje:
nőgyógyászatra kéne, tudom vannak az sztk-k és ott ingyen van de ha fel ír gyógyszert azt hogy váltom ki :s és hát általában amiket felír a nődoki nem igazán olcsóak :s
2010. máj. 19. 09:28
5/8 anonim válasza:
Én barátomnak nem volt befizetve a TB-je, eltört a lába, aztán, akkor is begipszelték, csak kapott egy figyelmeztető papírt, hogy fizesse be majd a TB-t.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom mi a konkrét bajod, de ha valami gombás fertőzés, akkor irassál fel a háziorvossal egy Klion-D 100 hüvelytablettát. Az ilyesmikre elég hatásos.
7/8 A kérdező kommentje:
kb valami olyasmi bajom van :S
2010. máj. 19. 09:40
8/8 anonim válasza:
Akkor a gond nem az hogy orvoshoz menni nincs pnzed hanem a gyógyszert kiváltani nincs pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!