Hüvelygomba okozhat puffadást is, mi mulasztja el valóban?
Figyelt kérdés
Szájon át szedhető gyógyszer és hüvelykúp sem használt,amit az orvos írt fel. Valakinek elmúlt?2017. jún. 16. 06:29
1/8 anonim válasza:
Nekem többször is volt, Canesten kúp mindig segített eddig, de a menstruációval mindig elmúlik nekem alapból a hüvelygomba.
2/8 anonim válasza:
Egy barátnőmnek szintén volt ilyen gondja, a candida emésztő rendszeri tüneteket is okozott nála. A candida diéta szüntette meg a panaszait.
3/8 anonim válasza:
Első: a menstruációval te csak hiszed hogy elmúlik. Nem múlt el, majd vissza fog jönni valamikor.
Kérdező: lehet nem arra való gyógyszert kaptál. Van ilyen is sajnos. Menj vissza az orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
Harmadik: nyilván tisztában vagyok vele, biológus vagyok. A tünetekre értettem. De köszi a felvilágosítást, ma (sem) tanultam innen újat.
5/8 anonim válasza:
Nekem egyszer menstruáció előtti nap jött ki a gomba, el is keztem a canesten kombi kezelést, 1 hüvelytablettát tudtam használni, másnap megjött. Menstruáció alatt végig viszkettem, utána is gombás voltam, folytatni kellett a kezelést.
6/8 anonim válasza:
Akkor legközelebb normálisan írd le és akkor nem leszel kioktatva. Te hüvelygombát írtál és nem tünetet.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem viszket. Csak fehér túró szerű, nyálkás a váladék.
2017. jún. 16. 19:43
8/8 anonim válasza:
Lehet tenyésztést kellene kérned a nődokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!