Miért vérzek? És miért fáj ha pisilek?
Figyelt kérdés
Pár napja lefeküdtem valakivel, akinek elég méretes pénisze van. Már egy jó ideje nem vagyok szűz (biztos, hogy átszakadt a hártyám), de amikor vele szexeltem elkezdtem vérezni és ha wcre ültem, akkor a vizeletem elkezdte irritalni a hüvelyemet. (Védekeztünk gumival)2017. jún. 13. 23:17
1/7 anonim válasza:
Lehetseges,hogy fel is vagy fazva,megfazas.Aztan a merettol is lehet a verzes,nekem volt olyan hogy ra 5 percre megjott a menstruaciom is
3/7 anonim válasza:
Valószínű megsértette egy kicsit!Nekemiis volt ilyen ,de csak egy kis kevés és szinte el is múlt
4/7 anonim válasza:
Védekeztél? Mert,ha nem össze is szedhettél akármit..
5/7 A kérdező kommentje:
A menstruációm egy hete múlt el és védekeztünk. Az előző barátomnál nem voltak ilyen problémák, bár mondjuk az övé megfelelő méretű volt. A mostani partneremnek 23 cm és olyan vastag hogy a kezem körbe sem éri pedig nincsen kicsi kezem
2017. jún. 14. 12:41
7/7 A kérdező kommentje:
Mert csak egy nagyon kicsit vereztem es nem reg voltam rakszuresen
2017. jún. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!