Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon használata vérzés...

Tampon használata vérzés nélkül? Hogy idézzem elő a mensim?

Figyelt kérdés
Már egy hete meg kellett volna jönnie. Nem baj mert mindig szokott késni,viszont csütörtökön megyünk úszni és félek hogy esetleg a medencében jönne meg. Hogyan idézzem elő (ha meglenne akkor tamponnal tudnék fürdeni) és ha mégse jönne meg, akkor feltehetek egy tampont szárazon, ha esetleg a medencében előjönne? 13/l

2017. jún. 13. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nincsen. egyszer rosszul jartam vele. Az osszes a zsinornal fogva megszívja magat es ahogy a vizes tamponba megy a ver elkezd atszivarogni. Meg igazabol nagyon draga ahhoz kepest hogy meg rosszabb is a nedvszivokepessege mint egy simanak. Es én eddig az uszotamponbol meg csak normal méretűt lattam ami elsőre nagy lesz. Inkabb egy sima hagyomanyossal probalkozz. Sokaig úsztam ezeket tapasztalatból mondom. Jobb az ob mert silk touch borítása van es az a test melegétől jobban felcsuszik. De ha ki is próbálod a tampont akkor is a minivel kezd es utana lehet fokozatosan a nagyobbakkal próbálkozni. De fontos hogy cseréld rendszeresen.
2017. jún. 14. 11:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Kösz de tudok tampont használni, mindig azt használok,egy szóval sem mondtam hogy nem tudok használni! Úszótamponról még nem hallottam, de már mindegy is. Elmentem, de nem úsztam. Inkább napoztam
2017. jún. 15. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Jol tetted. Az uszashoz való tampont meg inkabb az utolso barnazos napon használd mert tenyleg atszivarog a szine vagy hogy mondjam
2017. jún. 15. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
ha tucc használni akkor hüvelykelyhet próbáld ki legközelebb ha ilyen van!:)
2017. jún. 16. 09:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, a hüvelykelyhet lehet szűzen is használni?
2017. jún. 16. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha felmegy szerintem nyugodtan.
2017. jún. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!