Milyen az elso nogyogyaszati vizsgalat? Faj?
Attól függ szűv vagy,vagy nem.Mert szűzeket többféleképpen vizsgálhatnak.Ha szűz vagy közöld vele,óvatosabb lesz.
Ha szégyenlősebb vagy keress egy női orvost,előtte könnyebb levetkőzni.Én magán orvoshoz járok,ott márcsak a pénz miatt is tapintatosabb az orvos és nincs asziszten,nekem ez is fontos volt,nem szerettem volna ha egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben az orvoson kívül más is lát.
Bemegyek az orvossal,aki beszélgetéssel indít(amikor legelőször mentem hozzá megkérdezte mikor jött meg először),mi miatt jöttem van panasz vagy milyen vizsgálatot szeretnék(neten felrakta nála mi mennyibe kerül van sima rákszűrés,hasi és hüvelyi uh,fogamzásgátló felìrása).
Megszoktam mondani sima rákszűrésre megyek.Megkér menjek a vizsgálóágyhoz,ott alul levetkőzök,nadrágot,bugyit leveszem,zokni fenmaradFelfekszem az ágyra,lábam lábtartókra teszem.Jön az orvos,kesztyűt húz,egy ujját a hüvelyembe teszi,közben a másik kezével a hasam végig nyomkodja.Kihúzza az ujjàt a hüvekyemből és kacsàt behelyezi,ezzel az eszközzel.tudja a hüvelyem tágítani.A kacsával ha kitágította a hüvelyem egy pálcikával benyúl és sejtmintàt vesz,majd a pálcikát,kacsát is kiveszi,öltözhetek is fel.
Ha youtubon leregisztrálsz tudsz videot is nézni róla.
Nem mondanám fájdalmasnak, inkább kellemetlen.
Keress női orvost elsőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!