Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az elso nogyogyaszati...

Milyen az elso nogyogyaszati vizsgalat? Faj?

Figyelt kérdés
Most lesz az elso es nagyon felek . /18 L

2017. jún. 10. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ szűv vagy,vagy nem.Mert szűzeket többféleképpen vizsgálhatnak.Ha szűz vagy közöld vele,óvatosabb lesz.

Ha szégyenlősebb vagy keress egy női orvost,előtte könnyebb levetkőzni.Én magán orvoshoz járok,ott márcsak a pénz miatt is tapintatosabb az orvos és nincs asziszten,nekem ez is fontos volt,nem szerettem volna ha egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben az orvoson kívül más is lát.

Bemegyek az orvossal,aki beszélgetéssel indít(amikor legelőször mentem hozzá megkérdezte mikor jött meg először),mi miatt jöttem van panasz vagy milyen vizsgálatot szeretnék(neten felrakta nála mi mennyibe kerül van sima rákszűrés,hasi és hüvelyi uh,fogamzásgátló felìrása).

Megszoktam mondani sima rákszűrésre megyek.Megkér menjek a vizsgálóágyhoz,ott alul levetkőzök,nadrágot,bugyit leveszem,zokni fenmaradFelfekszem az ágyra,lábam lábtartókra teszem.Jön az orvos,kesztyűt húz,egy ujját a hüvelyembe teszi,közben a másik kezével a hasam végig nyomkodja.Kihúzza az ujjàt a hüvekyemből és kacsàt behelyezi,ezzel az eszközzel.tudja a hüvelyem tágítani.A kacsával ha kitágította a hüvelyem egy pálcikával benyúl és sejtmintàt vesz,majd a pálcikát,kacsát is kiveszi,öltözhetek is fel.

Ha youtubon leregisztrálsz tudsz videot is nézni róla.

2017. jún. 10. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon pozitív élmény volt. Magán orvoshoz mentem és nőhöz, ahhoz akihez anyukám is jár, ő megnyugtatott, hogy nagyon kedves a doktornő és tényleg az is volt. Először beszélgettünk, kikérdezett (mikor menstruáltam utoljára, ciklus hossza, szűz vagyok e, van e valami panasz) aztán elküldött egy kis öltöző részbe, ahol levetkőztem alulról, aztán beültem a székbe. Közben folyamatosan szóval tartottak, kérdezgettek a továbbtanulásról, meg mindenféléről, így nem volt olyan kínos az egész. Fájni nem fájt, bár nem mondanám hogy kifejezetten kellemes volt. Az ultrahangot meg se éreztem, a kacsa és a szövetvétel (?) nem volt túl kellemes, de sokkal rosszabb is lehetett volna. Mondjuk én annyira nem félek a fájdalomtól ameddig belátható időn belül vége lesz:D És annyira szégyellős se vagyok, de egy férfi orvosnál biztos sokkal kényelmetlenebb lett volna. Ja és nagyon gyorsan túl voltam rajta. 20 évesen voltam először egyébként.
2017. jún. 10. 21:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a kommenteket! Es az aszisztens no mindent lat? Es a melleimet is megnezi?
2017. jún. 10. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Sztk-ban igen, mindent lát az asszisztens.
2017. jún. 11. 00:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam melleket nem nézték. Amúgy mi miatt mész? Mert az se mindegy.
2017. jún. 11. 07:28
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem mondanám fájdalmasnak, inkább kellemetlen.

Keress női orvost elsőre!

2017. jún. 11. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk az sztk-ban van egy függöny a vizsgáló széknél így az asszisztens azt már nem látja
2017. jún. 11. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Marha érdekes, az asszisztens zavaró, de egy vadidegen ffi nem? ! Keress női orvost.
2017. jún. 11. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk premier planban lát mindent az asszisztens az sztk-ban (többek közt ezért sem járok oda)
2017. jún. 11. 16:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Rakszures es fogamzasgatlo feliratasa vegett. Vizsgaljon meg irja fel a bogyokat azt csa
2017. jún. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!