Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan egy hónapja barna...

Lassan egy hónapja barna folyásom van viszketéssel, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tudni kell még, hogy nagyon rendszertelen a menstruációm, meg fordult már elő párszor ilyen. Viszont barátommal óvszer nélkül csináltuk, de ő biztos benne hogy még előváladék sem volt neki, mert csak 2-3 "húzás" volt. Két hónapja voltunk együtt utoljára. Viszont azért nem gondolom h terhes lennék, mert a folyás mellé elég erős viszketés is társul, lehetséges hogy ez az oka a folyásnak (ami inkább nyúlós, darabos), és annak hogy nem múlik el? Nyugtassatok meg, hogy "csak" valami fertőzés.

u.i: dokihoz van már időpontom, de addig bedilizek

2017. jún. 10. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Az előváladék távozását a pasi nem érzi. Szóval én nem lennék nyugidt a helyedben, mert lehet terhesség. Tesztet nem csináltál?! A viszketés és a darabos folyás fertőzés miatt van, azt majd a doki kikezeli.

20N

2017. jún. 10. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem még, mert eddig fel sem merült bennem, hogy lehetek az, hisz semmilyen tünetem nincs, pedig már két hónapos terhes lennék.
2017. jún. 10. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
A menstruáció elmaradása nem eleg tünet? :D
2017. jún. 11. 07:18
 4/5 A kérdező kommentje:
De, de mint mondtam rendszertelen, kb egy evbe jo ha 4-5x megjon. A venusz csepptol jott meg csak, de akkor is csak ha idoben kezdtem el inni. (Most vesztettem el a szuzessegem 2 honapja, eddig azert nem volt para.)
2017. jún. 11. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Endokrinológusnál voltál már?
2017. jún. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!