Mitől lehet ez? Ugye nem komoly? Mellprobléma
22 éves vagyok és ma azt vettem észre,hogyha bizonyos ponton megnyomom a mellem ilyen majdnem átlátszó,enyhén sárgás folyadék jön ki belőle. Magától nem szivárog és semmi más tünetem nincs (nem érzek csomót, nem fáj és nem is viszket)
kérlek aki tudja mi lehet,vagy mitől lehet?
(pár nap múlva megyek orvoshoz - akkora van időpontom - de már nagyon ideges vagyok,mert beírtam keresőbe és nem kaptam választ,viszont csomó helyen említik a rákot)
Először is nyugodj meg!
A legjobb, hogy máris bejelentkeztél az orvoshoz!
Esetleg szedsz fogamzásgátlót?
Lehet hogy rosszul gondolom, de esetleg nem babát vársz?
Lehet, hogy a hormonháztartásod felborult, valami oknál fogva. Ezt viszony sok tényező befolyásolhatja...
nem valószínű,hogy baba lenne,mert fogamzásgátlót szedek (bár ugye az sem 100%-os, ezért nem mondom,hogy semmi esélye)
csak most nagyon megijedtem, mert beírtam a keresőbe,hogy mi lehet és minden oldal a rákról jött ki - de sehol sem írták,hogy az ilyen fajta váladék (ami nem állandó,csak nyomásra jön ki egy kevés) mit jelent.
köszönöm egyébként a gyors válaszokat.
Orvoshoz fogok menni (igazából csak vérvételre mennék,de megemlítem ezt is,ha már ott leszek), de csak pár nap múlva.
Nem szabad rögtön a legszörnyűbb betegségre gondolni.
Nekem is fájt valamim, felállítottam magamnak a diagnózist, hogy AIDS-es vagyok, elmentem vizsgálatokra és semmi bajom nem volt csak idegi alapon haluztam be magamnak. Akkor úgy éreztem belehalok, ma már csak nevetek a hülyeségemen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!