Fáj a hasam az antibiotikumtól, mit csináljak?
sajnos van olyan antibiotikum, amitől megy a has. nekem az amoxicilin volt ilyen. a második tabletta bevétele után ment a hasam. megmondtam az orvosnak, ilyen soha többet ne írjon fel. a többi a.biotikum nem okozott ilyen gondot - vagyis vannak olyan szerek, amiktől lehetnek gondok.
azt javaslom, hogy a legközelebbi rendelési időben menj vissza, és kérj a dokitól tanácsot.
sajnos az A.B.-t végig kell szedni, mert csak úgy hatásos, de majd a dokid megmondja (sajnos most hosszúhétvége miatt sokat nem fogsz megtudni)
nekem az alma evés segített, az amúgy is jó hasmenésre.
hogy most a szokásos hasmenés elleni kaják pont ugyanúgy jók-e, azt nem tudom, az esetedben maga az antibiotikum okozza a bajt...
(asszem én nem vettem be inkább a tabit, de ezt nem tanácsolom, csak mondom. nem haltam meg, sőt, akkor nem is okozott gondot. a gondok nálam akkor jöttek, mikor már kivették a góc-tettes szervet, a mandulát, és évekig nem volt bajom, nem szedtem antibiotikumot... jött a felfázás, és a candida... évekig. kipusztítottam spec. diétával... de ez egy más dolog. nem lettem rezisztens, nem falnak fel a húsevő bacik...:) de nem tanácsolom az A.B. elhagyását, dehogy, csak mondom, én abba hagytam, mert köhögni se szabadott, vagy ha köhögtem, cserélhettem bugyit...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!