Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2. hónapja kési a mensesem....

2. hónapja kési a mensesem. Baloldalt szúródik a hasam. Vagy ciszta vagy Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Reggel csinálok egy tesztet. Ha negatív akkor lehet ciszta. De akkor miért érzem azt, hogy nagyobba méhem! És mint ha valami lenne ott. AZ első hónapban voltak tünetek, szédülés, mellérzékenység,sok evés. 3.hétig egyfolytában fájt a mellem, utána annyira nem. De hason nem tudok sokáig feküdni,.. Szerintetek ??? Volt már cisztám 1-2 napig késet de minden rendben volt . Valaki volt már így??? És mi lett a vége???
2010. máj. 17. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
már rég meg kellett volna csinálnod a tesztet,reggel vegyél egyet.ez már sok késés nagyon és a tünetek cisztánál nem lennének ilyenek
2010. máj. 17. 20:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ma vettem reggel csinálok. majd írok mi lett.Szia,
2010. máj. 17. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
ok
2010. máj. 17. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:

szia.

én is pont igy vok.nekem e hÓnap 5én jött volan meg de mai napig semmi.nekem nincs se hányingerem,se semmi,igaz volt mellfályásom de anormál idöben mielött meg kellett volna jönnie.

Én sem tudom mi van a hétemn én is csinálok egy tesztet,aztán meglátjuk,de ugyis doki lesz a vége.irj majd mi lett.

2010. máj. 17. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
21:29 es vok és most nézem nagyon sok helyesirási hibát vétettem,sajnálom,de nagyon ideges vok.
2010. máj. 17. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:
nah mit mutat a teszt?
2010. máj. 18. 09:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Most jöttem a dokitól.

Szóval. Csináltam tesztet reggel 2db-is. És mind a 2. negatív. Nem vagyok terhes :((( Sajnos. Elmentem a dokihoz. Megnézett és azt mondta egy 8mm 36x31mm-es fiókcystát is tartalmazó, echomentes bennékű cysta látható. Dugulás negatív.Szóval ez cysta!!! NEM BABA:(((( Azt mondta ez előfordul 1-2 esetleg 3 hónapot is késhet. Ha ki pukkad akkor jó, ha nem akkor jövő hónapba menjek vissza és megnézi mit tehet,Ha panaszom van akkor azonnal persze. Nos baloldal szúródik , de amíg nem vészes addig nincsen gond. Sajnos ez a kis vacak okoz ilyet. Veletek mizú???

2010. máj. 18. 10:59
 8/11 A kérdező kommentje:
21:29 csináltál tesztet?? Szerintem már ki kellene mutatnia ..
2010. máj. 18. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
szegény:( sajnálom
2010. máj. 18. 11:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos okoz ilyet ez a vacak:( Az a rossz az egészben, hogy ilyenkor mindenki a legjobbra gondol. De nem adjuk fel:) Gyakoroljuk tovább.
2010. máj. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!