2. hónapja kési a mensesem. Baloldalt szúródik a hasam. Vagy ciszta vagy Lehet terhes vagyok?
szia.
én is pont igy vok.nekem e hÓnap 5én jött volan meg de mai napig semmi.nekem nincs se hányingerem,se semmi,igaz volt mellfályásom de anormál idöben mielött meg kellett volna jönnie.
Én sem tudom mi van a hétemn én is csinálok egy tesztet,aztán meglátjuk,de ugyis doki lesz a vége.irj majd mi lett.
Sziasztok. Most jöttem a dokitól.
Szóval. Csináltam tesztet reggel 2db-is. És mind a 2. negatív. Nem vagyok terhes :((( Sajnos. Elmentem a dokihoz. Megnézett és azt mondta egy 8mm 36x31mm-es fiókcystát is tartalmazó, echomentes bennékű cysta látható. Dugulás negatív.Szóval ez cysta!!! NEM BABA:(((( Azt mondta ez előfordul 1-2 esetleg 3 hónapot is késhet. Ha ki pukkad akkor jó, ha nem akkor jövő hónapba menjek vissza és megnézi mit tehet,Ha panaszom van akkor azonnal persze. Nos baloldal szúródik , de amíg nem vészes addig nincsen gond. Sajnos ez a kis vacak okoz ilyet. Veletek mizú???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!