Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magyarországon mennyibe kerül...

Magyarországon mennyibe kerül egy lányból fiú nemi operáció?

Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Több millió
2017. jún. 2. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt tudsz érdeklődni olyan emberektől, akik ezen már keresztülmentek: [link]

Egyébként összetett procedúra, és ezekből áll:

- belső női nemi szervek eltávolítása műtéttel,

- férfihormon-injekciók (egy életen át),

- mell eltávolítása műtéttel,

- péniszképző műtét - ez utóbbi a legbonyolultabb, és jelenleg nincsen rá tökéletes megoldás. Vagy "igazi", de nagyon kicsi péniszt csinálnak a csiklódból, vagy rendes méretű, de teljesen "mű" és nem érzékeny péniszt csinálnak a karodról vagy hátadról kivágott bőrből és egy műanyag beültetett protézisből.

Pár évtizeden belül ez a terület fejlődni fog, mert folynak eredményes kísérletek a péniszátültetésre és az őssejtekből növesztett péniszre vonatkozólag is, de egyelőre a fenti lehetőségek vannak.

2017. jún. 2. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha már fiú neved van hivatalosan, akkor TB-re megcsinálják neked, minimálisat kell térítened. A barátom húga is ebben a cipőben jár, ő is fiú akar lenni.

Remélem tudtam segíteni.

2017. jún. 2. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Beteg vagy, pszichiáter segítségére van szükséged, nem pedig operációra.
2017. jún. 2. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Ha elmegy pszichiáterhez, az sem fogja visszatartani, sőt: pszichiáteri jóváhagyás kell a műtétek előtt. Amit Magyarországon pár tízezer forintért sajnos azonnal meg is adnak a pszichiáterek.

Ez azért veszélyes, mert a transzszexuálisok közül sajnos nagyon sokan később, pár év múlva megbánják a nemváltást, és akkor már késő.

Én liberális ember vagyok, mellesleg bzi is, abszolút nem kajálom a jobbos propagandát, de én is azt mondom, hogy a SAJÁT ÉRDEKÉBEN (nem mások miatt, nem a szüleid miatt, meg nem is a jóistenke miatt) NE menjen bele senki ilyen radikális operációba, mert megbánás lesz a vége.

(Legalábbis addig ne, amíg az orvostudomány nem áll készen arra, hogy reverzibilisek legyenek ezek a beavatkozások.)

2017. jún. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!