Nektek milyen a mensitek? Erős, gyenge? Hány nap? Esetleg most is van? Hány éve van?
elején 3 napig nagyon erős. Tampon, és betét is kell. Utána 2-3 napig elég napi 3 betét. is.
Viszont menstruáció kezdete előtt 1 héttel már bekeményednek az amúgy sem kicsi melleim. Kőkemények lesznek, és fájnak. Majd amikor megjön ez csökken, de akkor meg 3 napig "majd leszakad a derekam" fájdalmam van. Amikor gyengül a vérzés akkor gyengül a fájdalom is.
31 éve van meg.
Első napon katasztrófa, erősen van meg, nagyon görcsöl a hasam, rosszul vagyok, többször volt hogy elájultam, vagy csak közel voltam hozzá. Második-harmadik nap jobb, nem is fáj és gyengébb is. Általában 3 napos szokott lenni, néha-néha 4, de akkor az már nagyon gyenge, csak pecsételés.
10 éve van meg
Régebben első két nap erősebb volt de érdekes hogy mindig akkor jött mikor pisiltem, ez most is igaz, szinte üres a betét de cserélek kb kétszer, ha otthon vagyok elég egyszer is. De nincs tele sose. Harmadik nap barnább volt már és ötödik-hatodik napig egyre barnább és gyenglbb. Volt hogy a vége felé vmekyik nap mdm jött semmi de a következőn már igen. Most betegség miatt kicsit hosszabb lett.
15 éve lesz novemberben h megjött az első
nekem az elso nap a legrosszabb, de nem a legerosebb
fazom, remegek a hidegtol, fajnak a labaim, a labszaram, gorcsol a hasam
ami pozitivum hogy a puffadas lemegy, ami menses elott jelentkezik es egyre fokozodik
2.-3. nap a legerosebb de nem faj
4.-5. nap reggel es delutan eros ejjel nem
6. nap elmulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!