Mit tegyek? 3 hete szültem! Rossz közérzetem van, megy a gyomrom és hányingerem van. Folyton stresszes vagyok es türelmetlen. Ùgy érzem viszket a böröm.
#1es vagyok. Bocsánat a hibákért, telefonról írtam.
Még annyit mondanék, hogy relaxálni bármikor lehet. Ha a baba alszik tr is pihenj le, ne takaríts akkor se ha szalad a ház. Pihenj! Ne hajszold túl magad.
Az, hogy tényleg megváltozik a kismama élete , sajnos tabutéma, az hogy tenyleg elveszti a szabadsagat.
Nem, rafogjak, hogy ez hormonális megborulás, amúgy minden a régi , csak sétáljon egyet.
Minden baja hormonális.
Azert ez nem igy van! De fúj ez nem téma. Azert marad rosszul informalt sok nö .
Az igazsag az kedves kerdezö , h sajnalom a lelki allapotod , de lasd be hogy SENKI nem tartott pisztolyt a fejedhez h MUSZAJ ezt a babát bevállald ! Kötelezett erre valaki ? Nem. Te AKARTAD. A gyerek kiszólt a hasadból h muzáj megtarts?
Az iskolaba kene tanitani a gyerekeknek a gyerekvallalasr , h miböl all , öszinten , nem úgy hogy " Jaj ne ijesszuk el szegenyeket , hadd ne tudjak az igazat ", hadd vállaljanak aztan mar úgyis kesö , mikor kész tények elött vannak .
Kene kapjanak tamagocsi babákat amelyek ejjel orankent orditanak , es egy hetig ezt csinaljak , tanterv szerint.
Nem volna ennyi elszúrt élet
Nekem az első szülés után 3 hónapig tartott, mire rendbe jöttem fizikailag. Persze a legtöbb anyukának nem tart ilyen sokáig, de szerintem aki 1 hónapon belül már olyan fitt, mint a terhesség előtt, az vagy nagyon szerencsés, vagy hazudik. Szerintem ne várj túl sokat magadtól, idő kell, amíg minden a helyére kerül. Ha tudsz mozogni, sétálni, tedd, de nem mindenkinek megy (én 6 hétig ki se mentem a ház kapuján, örültem, amikor végre ülni tudtam, nem hogy tornázni :)).
A legfontosabb most az, hogy te és a babád megszokjátok egymást és kialakuljon egy rendszer az életetekben (ami aztán pár hetente/havonta változni fog).
Az emésztési problémákra azt javaslom, szedj probiotikumot és légy óvatos a tejtermékekkel, cukorral. Igyál édeskömény teát, a babának is jót fog tenni. Aludj annyit, amennyit csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!