Lehet méhnyak vagy petefészek rákom?
Májusban a párommal (25) én (19) babával próbálkoztunk nagy örömomre több mint két hetet késik(sett) .
Viszont tegnap delelott elmentem pisilni es picit veres folyasom van de azota ma inkabb ilyen sárgás .
A menstruáciom ezidáig csak ritkán késett általában nagyon pontos . Fél éve voltam hormon vérképen ahol minden érték jó.
Nagyon félek .
Ujjuj, két hete késik? Tesztet csináltál egyáltalán? Már mutatnia kéne régen. Mert így két eshetőség van:
- menstruálni fogsz, azért vérezgetsz,
- terhes vagy, és vérezgetsz, ami nem egy jó jel, menni kéne orvoshoz!
Bónuszban lehet egy fertőzésed is, ha a sárga folyás kellemetlen szagú, az meg semmikor sem jó.
A méhnyakrák 19 évesen ritka, hogy ilyen korán induljon (a vérzés egy előrehaladott rákot jelent, reálisabb lenne 28-30 felett), a petefészekrák meg pláne, és nem is így indul...
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha ennyire tájékozatlan vagy és nem érted az egészet (legalábbis tesztről nem írtál, ami óriási hiányosság), akkor a gyerekvállalás előtt egy picit tájékozódni és olvasgatni kéne, és utána belevágni a gyerekvállalásba.
Nem sértésből írtam, csak látszik, hogy akarod és ennyi, de nem néztél utána semminek, nem teszel a gyerekért semmit a szexen kívül, és fogalmad sincs az egészről. Legalább kattogj át a gyerekvállalás topikba, és picit olvasgass. A gyereked érdekében.
Pl. már tesztelni kellett volna, és akkor nem lennél kétségek között, és nem a petefészekrák lenne az első gondolatod, hanem egy fenyegető vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!