KONYORGOM SEGITSEN VALAKI! MOST MEGJÖTT?
mar legalabb egy eve, tojasfeherjehez hasonlo feherfolyasom van, utaltam mindig is, mert minden nap tobbszor is, es fura a szaga, bah..... erre ma jovok haza a sulibol lehuzom a bugyim pisilesenl, ugyanugy ottvan a feher folyás, plusz egy kis barna, de az allaga olyan mint a puding....nem igazan foglalkoztam vele, csak gyorsan pisiltem, torlöm ki..es tiszta ver a wc papir..ezt meg eljatszottam, kb 6 db kulonbozo wc papirral es az osszes veres volt...mondom nagyon jo, felrohantam elvettem egy betetet (amiota feher f.-m van,azota tartok) es beraktam. Elobb megneztem es ugyan olyan allaga van mint a feher folyasnak, csak pirosban...most megjott? vagy ez betegseg is lehet?
11 EVES VAGYOK
Szia valószínű, hogy igen nő lett belöled ez természetes szolj anyukádnak ő is átélte ezt mint minden nő valaki hamarabb valaki később de egyszer megtörténik :)
nekem 13 évesen jött meg a lányomnak 12évesen :)
Igen megjött, ennyire nem kell beszarni. :P
Betét és csá, úszás meg maximum tamponnal ezek után.
Nekem 12 éves korom óta van, most 16 vagyok és még mindig fura állaga van. Mert nem csak vér folyik belőled, hanem a méh 'oldalai'. Ez van.
Szerintem rögtön második napon első mensinél nem kéne tampont használni, de te tudod. Medencében fertőzésveszély is fokozottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!