Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam? Vagy petefészek...

Felfáztam? Vagy petefészek gyulladás?

Figyelt kérdés
Pár napja görcsölget mindkét petefészkemnél. A mensim se jött meg. Fogamzásgátlót szedek tehát terhes nem lehetek. Melegítem a hasam tegnap óta és márcsak az bal oldalon érzem a fájdalmat. Nemrég sütögetni voltunk és hideg kövön ültem arra gondoltam netán akkor fázhattam fel. Nem erős fájdalom csak úgy görcsölget. A melegítéstől jobb. Menjek el vele dokihoz vagy várjak egy kicsit?
2017. máj. 29. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha "csak" felfáztál is, akkor is orvos!

Ez rohadtul nem játék!

Ha el is múlik a melegítéssel (ami egyébként jót tesz neki), akkor is lehet, hogy 2 nap múlva újta előjön, hiszen ezzel nem gyógyulsz meg. Sőt, a kórokozóknak csak jót teszel, hogy később durvább tünetekkel térjenek vissza.

Ha pedig sikerült felfáznod, akkor nagyon oda kell figyelned mindenre, mert bármikor felfázhatsz, és ha nem mész el orvoshoz, akár meddőséget is okozhat.

Minek ülték egyáltalán a hideg kövön? Egy párnát vagy ruhadarabot nem tudtál volna kérni? Vagy a pulcsidra ülni.

2017. máj. 29. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor holnap reggel megyek a dokihoz
2017. máj. 29. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A petefészek gyulladás nem görcsölget hanem elég keményen fáj. Nekem már volt.

Talán meg fog jönni nem?...

2017. máj. 29. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál jelenleg ezt mutatja a kezelőlap. Holnap bekell mennem még kismedence vizsgálatra. Ezek mit jelentenek?

Vv.: nagy uterus AFV-ben

TVS: csíkszerű nyh.J.o.ovárium: 32x21mm, benne több tüsző Bo.ovárium: 29x20mm, benne több tüsző

Douglasban 16mm szabad hasűri folyadék

2017. máj. 29. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!