Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Protexin gynophilustol lehet...

Protexin gynophilustol lehet víz szerű folyásom?

Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem huvelyfertozesre és most huvelyflora visszaallito kúrát csinálok, tegnap kezdtem el. Egyet reggel ,egyet este. De mára víz szerű folyásom lett, olyan a szaga mint a kúpnak , az normális? Vagy már megint valami bajom van?

2017. máj. 28. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,csak a kúp folyik belőled.Vannak benne olyan anyagok,amik csak arra kellenek,hogy összetartsák a kúpot,de ezek nem szívódnak fel ezért kifolynak.A kezelés ideje alatt érdemes tisztaságibetétet használni.
2017. máj. 28. 08:30
 2/3 A kérdező kommentje:
De teljesen olyan mint a víz plusz van belőle egy kicsi is a kupbol az meg narancssárga.
2017. máj. 28. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én elhasználtam vagy 3 dobozzal ebből kb egy volt ami rendesen feloldódott az nekem is nagyon híg volt.Szerintem csináld végig a kúrát és,ha utána sem múlik el ez a folyás,akkor menj el orvoshoz.
2017. máj. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!