Találtam egy csomót, van okom aggódni?
20 éves vagyok, nőgyógyászati vizsgálaton eddig egyetlen egyszer voltam 4 évvel ezelőtt, amikor fogamzásgátlót irattattam fel. Ismerjük a dokit, azóta egyszer sem vizsgált meg, csak kiadta a receptet.
Az igazság az, hogy tudom, hogy nagyon hülye vagyok, mert a csomót már több, mint egy éve észrevettem. Gáttájékon van egyébként, a hüvelyem alattpicivel. Nem túl nagy, de tömör, látszani nem látszik semmi, viszont tökéletesen kitapintható. Eleinte megpróbáltam "kinyomni", hátha csak valami tüsző, de nem. Fájni egyáltalán nem fáj. Mostmár mindenképp el akarok menni nőgyógyászhoz, de titokban, felesleges bárki másra ráhozni a frászt, ameddig semmit nem tudok. Amennyire utána olvasgattam, sajnos ez nem természetes dolog, de az internetre bármit írsz be, végül azt írják meg fogsz halni. Szerintetek is komoly bajom lehet? Nagy rá az esély, hogy daganat?
Öszintén, fogalmam sincs. Ilyenről nem is hallottam még!
Mindenképp menj orvoshoz. Remélem semmi komoly.
(Azért ha van eredmény , leírnád itt vagy privátba esetleg?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!