A fogamzásgátlótól állandóan nőgyógyászati bajaim vannak, viszont csak az használ a patranásaimra. Mit csináljak?
Ételallergia is lehet.
Vagy korodból adódóan még nem nőtted ki a pattis időszakot mert nem írtad hány éves vagy.
Nekem pl 23éves koromra tűntek el teljesen, maguktól.
#10-es vagyok.
Igen, nekem is dettó ugyanez volt a problémám.
Iszonyúan zsíros bőr a homlokomon, államon és az orrom környékén, a többi részen pedig normál/száraz. Tipikus kombinált bőr.
Pattanásaim voltak az állkapcsom mentén, a nyakamon, a mellkasomon, a lapockámon és a vállamon is.
Bőrgyógyászomtól kaptam krémet, és annyit mondott, ilyen típusú a bőröm.
Az ő krémjét használva + kozmetikushoz járás havonta + az ő krémjeit is használva, 4 év után elfogadható állapotú lett a bőröm. De ettől függetlenül itthon ugyanúgy használom a krémeket, szappanokat, csak már elég drogériából harmadannyiért megvennem.
Sminkelni abszolút nem sminkelek, mert akkor rögtön újra tele leszek pattanással, illetve nem eszek csak nagyon ritkán olajos magvakat, zsíros ételeket, mert újra kipattoghatok.
Én is maszek bőrgyógyásznál voltam, és ő is azt mondta, hogy igenis járjak kozmetikushoz továbbra is.
Nemcsak a fogamzásgátlók tudják helyrehozni a bőröd. Úgy pedig végképp nem éri meg szedni, hogy kikészíted a szervezetedet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!