Lefeküdtem a barátommal,óvszerrel védekeztünk,de azóta égető,csípő,szúrkáló érzést érzek pisiléskor.Első alkalom volt nekem,szex közben is már pisilő ingert éreztem,és nagyon dörzsölt.Folyásom szinte nincs is,idáig pedig sok volt,és fehéres/átlatszó,most tejfehér.A szagán nem érzek semmi büdöset.
Gyulladástól lehet, szerintem meg kéne nézetni orvossal!
2017. máj. 24. 10:49
2/7 anonim válasza:
Eléggé nedves voltál? Nincsen kidörzsölve? Mutasd meg a doktorbácsinak. Mégis közelebről jobban megállapítja.
2017. máj. 24. 10:56
3/7 anonim válasza:
Mind a ketto lehetseges amit elottem irtak,de a ketto egyutt is.Gyullad huvelynel elofordlhat,hogy a behatolasnal megreped kicsit a huvelybemenetnel a bor vagy nagyobb teruleten kidorzsolodik.De,ha tukorbe ranezel,akkor latod is,ha gyulladt,mert olyankor piros.Meg,ha serules van neha az is latszik.Mindenkepp menj el vele orvoshoz.
2017. máj. 24. 11:19
4/7 A kérdező kommentje:
Erős rózsaszínű a nemiszervem,de majd megnézem közelebbről tükörrel.
Ugye nem kaphattam el valami nemibetegséget?Gumi volt rajta.Hüvelyem nem êg.
2017. máj. 24. 13:54
5/7 A kérdező kommentje:
A doktor egyébkênt mit csinál?Hogyan veszi a kenetet? Túl szűk vagyok,hogy azt a "kacsát" belémtegye.
2017. máj. 24. 13:55
6/7 anonim válasza:
Nem vagy túl szűk a "kacsához". Engem az első szex után szűz lányoknak való eszközzel vizsgált. Szóval meg tud vizsgálni nyugi. És egyébként nem volt fájdalmas egyáltalán.
2017. máj. 24. 15:09
7/7 anonim válasza:
Dehogy lennél túl szűk, hiszen már volt benned egy férfi nemi szerve. Simán le tudja venni a kenetet. Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, mert bármi lehet. Nem valószínű, hogy nemi betegség, lehet egy egyszerű gomba vagy bakteriális fertőzés is. A dokinak mondd (bármi is a gond), hogy van barátod, és neki is írjon fel kezelést! Amíg nem vagytok kikezelve, tilos a szex.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!