Pamut bugyi hordása ellenére kellemetlenül izzadok odalenn. Mit tehetnék?
Egy jó ideje kezdtem tapasztalni, hogy kellemetlen szagú vagyok odalenn. Nap végére az utcán is érzem a szagot sétálás közben. Ilyen izzadtságszag szerű dolog, nem olyan, amikor nőgyógyászati problémám van. Ami feltűnt, hogy a bugyim nem a hüvelyemnél kellemetlen szagú, hanem a comb és ágyék között egy kis sávban (ahol gondolom kevésbé szellőzik). Ülőmunkát végzek és vékony vagyok (tehát nem husis ott alul). Amit eddig kipróbáltam:
- lecseréltem a műbör irodai székem anyagborításúra, hogy ne izzadjon a fenekem
- vásároltam pamut fenékpárnát
- pamut nadrágokat viselek
- lecseréltem a fehérneműim 100 százalék pamutra
- lecseréltem az öblítőm
- borotválkoztam
- borotválkozás nélkül is próbáltam
- rövidre vágtam a szőrt
A szag mégis ott van, és mindig vizes folt van a comb és ágyék hajlatában. Amikor megvásároltam a pamut fehérneműket, kézzel, forró vízzel (amit a kezem elbírt) és szappannal mostam át őket használat előtt s érdekes módon ilyenkor nem volt szagja, de első mosás után rögtön igen. Talán a mosóport nem bírja a bőröm? Vasaljam ki magas hőfokon a fehérneműket? Mit tegyek? 25L
Kenj oda izzadásgátlót.
vagy
Naponta néhányszor, pl. amikor kimész pisilni, töröld át azon a részen nedven törlőkendővel.
Nem ülj összeszorított lábakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!