Menstruáció alatt a WC-n mennyire kell a papírral benyúlni a hüvelybe?
Figyelt kérdés
Illetve másik kérdés: ti a WC-n pisilés és törlés után hogy dobjátok bele a WC-be a WC papírt, a két lábatok között lent hátranyúlva, vagy fentről kicsit oldalra fordulva? Hogy ne csöpögjön a vér az ülőkére és főleg ne a ruhára. Bár ez a kérdés arra is vonatkozhat, amikor nem menstruálunk.2017. máj. 21. 18:17
1/8 anonim válasza:
Nem kell benyúlni,csak letörölni,amíg nem látod,hogy "tiszta a terület".
Letörlöm és azonnal ejtem is a wc-be a papírt.
2/8 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés, de elölről vagy hátulról ejted? Nekem alig sikerül tisztán megúszni.
2017. máj. 21. 19:35
3/8 A kérdező kommentje:
Szóval addig törlöm, amíg jön vér, de nem nyúlok be. Köszönöm, még nem régóta menstruálok.
2017. máj. 21. 19:37
4/8 anonim válasza:
Én előlről törlöm,így könnyebb.Persze,vigyázni kell,hogy ne a fenekedtől húzd.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, elölről hátrafelé kell törölni pisilés után, de amikor végeztünk a törléssel, akkor milyen irányból dobjátok a papírt a WC-be? A lábak közt hátranyúlva vagy felülről, kicsit megfordulva? Vagy ez mindegy?
2017. máj. 21. 20:12
6/8 anonim válasza:
Mindegy,ahogy jobban kézre esik.
7/8 anonim válasza:
Semennyire nem kell oda nyúlkálni. Más való a hüvelybe :)
8/8 anonim válasza:
En a labaim kozul dobom hatra. Viszont en ilyenkor gyakrabban hasznalok intim torlokendot is. A nivea-nak is van, kauflandba, dm-be beszerezheto. Nagyon jo illata van es jolesik,hogy felfrissit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!