4 nappal menzesz előtt vagyok és olyan falási rohamok törnek rám, hogy az hihetetlen. Hogy szüntessem meg?
Ma pl megettem 6 kávéskanál kristálycukrot, csak úgy, 5 szendvicset, zabpelyhet, 3 banánt, 2almát, 1 csokit és még ebédeltem is.. Most is elkezdett korogni a gyomrom..
Semmire nem tudok gondolni a kaján kívül, pedig tanulnom kéne.. ittam már 2l vizet is. Ez még a menses kezdetéig ilyen lesz, pedig pont fogyóztam. Mit csináljak vele?
Ismerős a helyzet. Havi előtti héten gyakorlatilag nincs olyan, hogy "tele vagyok".
A havi ciklus sok magnéziumot von el a szervezetből a falási rohamok állítólag ennek következménye. Rendszeresen iszok magnézium pezsgőtablettát, ez sokáig használt nálam, utóbbi két alkalommal viszont kevésnek bizonyult.
Most azt akarom kipróbálni, hogy havi előtti héten megnövelem a dózist. Nagyobb kiszerelésű tabletta formában. Illetve gondolkodom a króm bevetésén, mert annak hiánya is növeli az éhségérzetet.
Ez még nem kipróbált tipp, de én megpróbálkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!