Hol illegális a meddővététel?
Mármint, se nem vagyok 40 éves és nincs 3 élő gyerekem.
18 évesen van olyan ország ahol meddővé tennének? Vagy esetleg magyarországon is csinálják illegálisan?
Miért akarsz meddő lenni?
Beszélj talán egy orvossal milyen lehetőségeid vannak. Utána rájössz a dolgokra.
3-4 éve járok nőgyógyászhoz,2 hönapon keresztűl menstruáltam, persze féltem nőgyögyászhoz menni.
az első amit kaptam vérzéscsillapító volt, az leállította a vizeletemet, tönkretette a vesémet, most a vizeletem visszaáramlik a vesémbe.
Fogamzásgátlóval folytattuk, most már a 7-8. Nál tartunk
Nem tud velem mit kezdeni. Nem terhesség ellen kell, menstruációra. De nem tervezek gyereket, erre is megvan az okom. (még szűz vagyok) és valószínűleg a szex is befolyásolná a dolgot. Főleg ha esetleg teherbe esnék. Amit nem szeretnék de viszont nem vetetném el, nem ölném meg. Örökbe adnám.
Másik orvoshoz kell menni. Attól, hogy meddővé tennének, attól még a problémád megmaradhat. Egyetlen tuti megoldás lenne, ha kipakolnának. De az meg túl veszélyes. Az én küzdelmem az extra hosszú menstruacioval 24 évesen kezdődött a fiunk születése után. Voltam egy tucat orvosnál, végül az egyik endokrinológus professzor jött rá, hogy az agyalapi mirigyem áll le időnként és ez okozza a problémát. Arra viszont már ő sem jött rá, hogy ezt mi okozza. Valószínűleg a terheseg váltotta ki. Viszont mióta meddőségi kezelesre járunk (folyamatosan hormonokat kell szednem), azóta nincs ilyen problémám. Én a helyedben mennék másik orvoshoz és keresnem az okokat. Az én nőgyógyászom azt mondta, hogy bármit megtenne, de ki nem pakolna. Egy halom rizikót és mellékhatást sorolt fel. Az, hogy lehet, hogy soha többet nem lesz orgazmusom még a jobbak közé tartozott.
Kureted volt? Hormonokat néztek? Agyalapi mr? Laporoszkópia? Véralvadási paraméterek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!