Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hol illegális a meddővététel?

Hol illegális a meddővététel?

Figyelt kérdés

Mármint, se nem vagyok 40 éves és nincs 3 élő gyerekem.

18 évesen van olyan ország ahol meddővé tennének? Vagy esetleg magyarországon is csinálják illegálisan?

2017. máj. 17. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért akarsz meddő lenni?

Beszélj talán egy orvossal milyen lehetőségeid vannak. Utána rájössz a dolgokra.

2017. máj. 17. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Ha "__rváravérzel_azdmeg", akkor talán nőgyógyászt kéne felkeresni. Ez még meg sem fordult abban a csökevényben, ami ott himbálódzik a fejedben? Már mindjárt illegálisan nyomoríttatnád magadat....
2017. máj. 17. 11:41
 3/8 A kérdező kommentje:

3-4 éve járok nőgyógyászhoz,2 hönapon keresztűl menstruáltam, persze féltem nőgyögyászhoz menni.

az első amit kaptam vérzéscsillapító volt, az leállította a vizeletemet, tönkretette a vesémet, most a vizeletem visszaáramlik a vesémbe.

Fogamzásgátlóval folytattuk, most már a 7-8. Nál tartunk

Nem tud velem mit kezdeni. Nem terhesség ellen kell, menstruációra. De nem tervezek gyereket, erre is megvan az okom. (még szűz vagyok) és valószínűleg a szex is befolyásolná a dolgot. Főleg ha esetleg teherbe esnék. Amit nem szeretnék de viszont nem vetetném el, nem ölném meg. Örökbe adnám.

2017. máj. 17. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Szóval 1 nőgyógyász, meg 2féle módszer van az egész világon? Megjegyzem, lehet akármilyen oka a vérzésnek, amit elrejtenél (de nem szüntetnéd meg) meddővé tétellel, de a te bajod.
2017. máj. 17. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kivizsgálásod volt? Hormonális? Mert szerintem legvalószínűbben ott keresendő a kiváltó ok. Menj el másik nőgyógyászhoz, endokrinológushoz ha kell, valakihez, aki utánajár ennek, mert abból, amit írtál, nagyon úgy tűnik, hogy te csak a tünetekre kaptál "gyógy"szert, és a kiváltó ok megkeresésével nem foglalkoztak.
2017. máj. 17. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Másik orvoshoz kell menni. Attól, hogy meddővé tennének, attól még a problémád megmaradhat. Egyetlen tuti megoldás lenne, ha kipakolnának. De az meg túl veszélyes. Az én küzdelmem az extra hosszú menstruacioval 24 évesen kezdődött a fiunk születése után. Voltam egy tucat orvosnál, végül az egyik endokrinológus professzor jött rá, hogy az agyalapi mirigyem áll le időnként és ez okozza a problémát. Arra viszont már ő sem jött rá, hogy ezt mi okozza. Valószínűleg a terheseg váltotta ki. Viszont mióta meddőségi kezelesre járunk (folyamatosan hormonokat kell szednem), azóta nincs ilyen problémám. Én a helyedben mennék másik orvoshoz és keresnem az okokat. Az én nőgyógyászom azt mondta, hogy bármit megtenne, de ki nem pakolna. Egy halom rizikót és mellékhatást sorolt fel. Az, hogy lehet, hogy soha többet nem lesz orgazmusom még a jobbak közé tartozott.

Kureted volt? Hormonokat néztek? Agyalapi mr? Laporoszkópia? Véralvadási paraméterek?

2017. máj. 17. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Szlovákiában megcsinálják legálisan és ha jól tudom nincs semmilyen feltétel.
2017. jún. 1. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ez a problémád akkor nem meddővé kéne tenned magad. De én nem szólok bele.
2017. jún. 1. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!