Mi a jo isten? Hazalmas duzzanat a csiklomon
Az elmult napokban folyamatosan viszketett, sokat valadekozott. Nem foglalkoztam vele. A baratommal rendszeresen elunk szexualis eletet. Mindkettonknek fajt a hetvegen az egyuttlet, eszrevettuk, hogy a makkja voros, irritalt, es borzasztoan fajt neki. A fitymaja alatt feher valadekkal volt tele.
Ma reggel eros viszketest ereztem odalent, aztan most vettem eszre, higy a csiklom konkretan dio mereture duzzadt. Olyan mintha a ket bor kozul kilogna egy heregolyo.
Mi tortent? Mi lehet ez????? Puha a hatalmas voros m, viszketo, ego duzzanat.
A cisztak a huvelyem belul vannak, ez pedig undoritoan log kifele. Soha nem is lattam ilyet, nem is hallottam rola.
Nincs lehetosegem jelenleg elmenni nogyogyaszhoz, kerlek segitsetek!!!
Gombás fertőzésed van(vagy ki tudja mi),és még tetézted a helyzetet azzal is,hogy ilyen állapotban szexeltetek.
Jelentkezz be legalább orvoshoz,minél előbb kezelni kell.
Vegyél Canestent,jobb ötletem nincs,sajna.
Miért nincs lehetőséged, ha szabad tudni?
Ez elég komoly fertőzés- vagy gomba lehet, amit mindenképp nőgyógyásznak kell látnia. Otthoni praktikák nincsenek erre, és ha találsz is valamit interneten, ne ess neki, mert csak rosszabbodhat a helyzet. Mindkettőtöket kezelni kell, különben oda-vissza adjátok majd egymásnak a betegséget.
Nem kell magánorvoshoz menned, ha jelenleg nincs rá keret, az sztk-ban ingyen ellátnak! Még ma menj orvoshoz, mert ezzel nem szabad játszani. Komolyabbnál komolyabb szövődményei lehetnek mind nálad, mind a barátodnál.
Koszonom a hipergyors valaszokat.
Dolgozom, azert nem tudok elmenni dokihoz.
Es nem szexeltunk miota ereztuk hogy nem oke valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!