Miért jár fájdalommal a vizeletürítés, amikor hüvelyi fertőzésem van?
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Azt hittem, felfáztam (csíp, de piszkosul), elmentem az urológiára, de a vizelet teljesen negatív, viszont heveny hüvelygyulladással elküldtek nőgyógyászhoz. Mondjuk utóbbi meg csodálkozott, hogy miért, és hogy van-e panaszom... mondom nincs, csak ide küldtek.
Mindenesetre nagy egyetértésben mindkát orvos ugyanazt a gyógyszert javasolta, plusz még a hüvelykezelésre egy recept nélkülit... és most várom a csodát.
Nekem inkább belenyilal, nem csíp.
És mit ajánlottak?
"Nekem inkább belenyilal, nem csíp.
És mit ajánlottak?"
nem is a csíp a legmegfelelőbb szó... vizeletürítés végefelé, az utolsó cseppekig, fáj, ha úgy tetszik, nyilal, mintha ki akarna szakadni a helyéről... nem is tudom leírni.
Nolicint írt fel az urológus, és ezzel a nőgyógyász is egyetértett (ezt írta volna ő is) és mellé még lactofeel-t javasolt.
Én is megjártam a hadak útját, hasonló tünetekkel, hosszú történet.
A lényeg: akkor nem csíp/fáj, ha minimum 2,5 liter folyadékot megiszok egy nap. Ha lehet, ez víz, gyógytea, gyümölcslé, leves legyen. A koffeines italokat kerülni, vagy minimálisra csökkenteni, és annyival több vizet inni, mivel vízhajtó a koffein.
És a nők teáját, vagy cickafark teát inni minden nap.
Értettem, és köszönöm a választ. Csak kifejtettem, hogy pontosan mi a panaszom. De amúgy ha úgy pisilek, hogy közben széthúzom, akkor nem is fáj annyira, szóval biztos, hogy az a gond, hogy hozzáér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!