15 mm-es méhnyálkahártya esetén mire számíthatok?
Figyelt kérdés
3 hónapja nem menstruáltam. Voltam uh-n. Kaptam gyógyszert, megvonásos vérzéshez.
Utánaolvastam, és ez a 15 mm soknak tűnik.
Járt már valaki hasonló cipőben? Mi lett a vége?
Van okom aggódni?
2017. máj. 12. 10:02
1/5 anonim válasza:
Esélyes a baba mármint ha tervezed akkor a nyálkahártya vastagság megfelelő ahhoz hogy be tudjon ágyazódni . másik esetben ez eléggé vastag ahhoz ha nem esel teherbe hogy le váljon tehát legyen menzid. Ha nem kesz akkor valószínűleg Küretet csinál a doki úgynevezett Gyógy v. Egészségügyi kaparást.
3/5 A kérdező kommentje:
utóbbitól tartok. mmint a kürettől. baba nincs, uh volt. akkor most más dolgom sincs, mint várni, hogy mi lesz a vérzés után? :o
2017. máj. 12. 21:30
4/5 anonim válasza:
A menstruációval rendeződik a nyálkahártya vastagsága. Lehet, hogy nem egy hónap alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
nem rendeződött. most 20 mm, és folyamatosan vérzek.
most már kezdek aggódni :o
2017. jún. 19. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!