Az iskolában milyen gyakran mentek el tampont cserélni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 09:47
1/7 anonim válasza:
erősségétől függ. én pl reggel indulás előtt berakom és a 3. óra után cserélem a normált. a következő csak otthon.
2/7 anonim válasza:
1-2. napokon minden szünetbe, pedig super plust használok.
aztán 3-4. napon kb minden 2. szünet.
5-6.nap normális és suliidőben max. 3x szoktam:D
3/7 anonim válasza:
Lányok figyeljetek oda, hogy tényleg 3-4 óránként cseréljétek, akkor is ha super óriási big méretűt használtok, különben úgy jártok mint én. Ma már nem használhatok tampont, mert jobban fáj tőle a hasam, és eltömíti a "járatot". Hozzáteszem évekig nem volt tőle bajom.
4/7 anonim válasza:
Én minden szünetben szoktam. Egyrészt, mert baromira erős sokszor a vérzés, és biztos, ami biztos. Másrészt, mert kellemetlenül érezném magam már egy 2 órás tamponnal. Ez mondjuk szintén az én mániám, talán már túlzásokba is estem a higiénia terén...
5/7 anonim válasza:
első 2 napban két tanóránként Normal tampont. 3.-4. napon pedig 3 tanóránként ugyanúgy Normal-t.
6/7 anonim válasza:
a tampon azért van h nyugodtabb érzés legyen. símán lehet 4 óra bennt... jójó első napokban még a 2-3 óra
7/7 anonim válasza:
Aki állva felnyom magának egy tampont a suli retkes budijába 45 percenként 6-szor megemelem a kalapom előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!