Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek meg fog jönni? 21/L

Szerintetek meg fog jönni? 21/L

Figyelt kérdés
múlt hónapban a menstruációm előtt nagyon rosszul voltam. rámtört egy pánikroham, görcsölt nagyon a hasam, sírtam is... általában 29-30 napra szokott megjönni. de volt már hogy késett egy hetet is ( legutóbb kb 13 hóbnapja volt ilyen hogy 7 napot késett). rendszeres szexuális életet élek, óvszerrel védekezünk. de most már 5 napja késik a mensesem és alig érzem a jeleit ( nem úgy mint pl múlt hónapban). megnőttek a melleim és oldalt kicsit fájnak ha megnyomom. emellett feszülést érzek a petefészkem táján. ja és nagyon fel vagyok puffadva....nem vettük észre hogy kiszakadt volna a gumi..remélem nincs baj
2017. máj. 6. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

csinálj egy tesztet, nekem a mellérzékenység volt az első jele a terhességnek.

5 nap késés után délutáni vizeletből is kimutatja már

2017. máj. 6. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
ilyen már velem is volt,mi is mindig óvszerrel védekezünk. nyugi,biztos nem lehetsz terhes,ha végig rajta volt az óvszer. biztos stresszes időszakodat éled emiatt is késhet,na meg azért mert rástresszelsz arra,hogy terhes vagy ,pedig szinte kizárt :) Várj türelemmel,de ha úgy jobban megnyugodnál vegyél egy tesztet a dmben.
2017. máj. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!