Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha az anya ilyenkor...

Normális, ha az anya ilyenkor még nem beszél ezekről? :/

Figyelt kérdés

11 éves vagyok (ősz elején leszek 12).

Mellnövekedés elkezdődött, de még elején vagyok azért.

Szőrösödés kb. ✔, már egy jó ideje elkezdődött.

Magasság: 152 cm

Súly: 35 és 40 kg között valahol

Fehérfolyás már van.

Anya viszont még nem beszélt menzeszről. És azért már lassan ideje lenne. Ez normális?

Felvilágosítás sem volt... Bár az még talán oké.

Ha valami nem érthető, szóljatok:DD

12/L

2017. máj. 1. 20:30
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia! Lehet hogy neked kéne kezdeményezni, vagy lehet hogy hamarosan sor kerül rá. Ha nagyon érdekel, illetve szeretnéd megtudni a menzeszsről a dolgokat, szerintem kérd meg vagy ahogyan már említettem kezdeményez te!

Remélem tudtam segíteni!

2017. máj. 1. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van,Te is érdeklődhetsz,így jelezve otthon hogy kezdesz érni az efféle dolgokra.
2017. máj. 2. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy 12 csak leszel XD
2017. máj. 8. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia én is 12 éves vagyok és engem mar felvilagositott kb 9 evesen de en itt tudtam meg tobb dolgot ha valami meg erdekel esetleg a szemszogembol irj privit
2017. máj. 10. 19:20
 5/5 anonim válasza:
Engem konkrétan akkor világosított fel, amikor a véres bugyimat sírva felé mutattam, hogy ez meg mi a jóélet?! Kár, hogy nem világosított fel anyum időben, mondjuk én sem érdeklődtem eléggé, kb. annyit tudtam, hogy szokott vérezni, és hogy kell betét a menzesz ideje alatt. Ha anyukád nem is kezdeményez, kezdd el te! Ne félj, szerintem ilyen korban már illene erről beszélni.
2017. jún. 6. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!