Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csináljak tesztet, vagy...

Csináljak tesztet, vagy felesleges?

Figyelt kérdés

3hónapja nem jön meg rendesen.

Februárban 1hetet késett, aztán megjött de nem olyan volt mint szokott,4nap múlva elállt meg alig volt valami,meg nem is görcsöltem(nekem 10napos szokott lenni,és erős vérzés,+nagyon erős görcs)

Màrciusba 2napot késett és ugyan ez volt 3-4nap múlva elállt.

Áprilisban 1hetet késett megint,de mostmár elég fura mert hányinger,fejfájás, szédülés,kívánósság(föleg az uborka meg a savanyú ételek)meg elég sokat alszok mert nagyon könnyen elfáradok.

Peteérés előtti nap a párom belém élvezett (meg én is emlékeztem akkor nem tudom hogy ez számít e)és most 1het késés után megjött de most sem olyan mint szokott mert 4.nap és már szinte alig jön valami és inkább barnás fekete nem piros.(első 2nap rengeteg vér jött és inkább élénk piros)a hasam pedig nem görcsöl hanem fáj főleg amikor megyek akkor olyan mintha feszülnek szét a méhem.

Ha behuzom a hasam(elég vêkony vagyok de mostanába sokat híztam)akkor ha végig simítom a hasam érezni lehet lent a méhem.

Érdemes tesztet csinálni vagy felesleges??😕

2017. ápr. 27. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

1 hét késés az nem késés.

Ha kimarad rendesen 2-3 hét, egy hónap vagy több, az a késés. Szerintem te menstruálsz.

Már rég csinálhattál volna tesztet.

2017. ápr. 27. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Már tényleg tesztelhettél volna ez alatt a pár hónap alatt is.

De most akkor ti babát szeretnétek,jól értem?

2017. ápr. 27. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Ugy vagyunk vele hogy ha sikerül akkor nyilván szeretnénk megtartani de ha nem az se baj sok időnk van még nem siettetünk semmit
2017. ápr. 27. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne orvoshoz menned, mert ez nem normális. nem hinném hogy terhes vagy, de mintha a hormonjaiddal valami zűr lenne. Szóval ártani nem árthat ha doki lát. bár lehet hogy egyszerűen csak rágörcsöltél a gyerek témára, ha stresszelsz is bekavarhat a ciklusodba.
2017. ápr. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!