Nagyon tágas vagyok alul s az OBmini kicsinek bizonyul, van valami extább méretű tampon is ami nem kényelmetlen, s az melyik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:25
1/6 anonim válasza:
Bakker, vegyél talán normál méretűt akkor...
2/6 anonim válasza:
Tágas,apám,mint egy Duna partra néző lakás!:P
Ob normál,Ob super,Ob super plus(nem tudom,olyan van-e)
3/6 anonim válasza:
van ob super,én is azt használom,nem mondhatom hogy tágas vagyok és nem kényelmetlen ha akkor helyezed fel amikor erös vérzésed van akkor meg sem érzed.amugy van super plus is de az hatalmas.
4/6 anonim válasza:
Már leírták a választ, kipróbáltad már valamelyik nagyobb méretet? Miért emelted ki a kérdést? Ob-ban van mini, normál, extra, super és super plus. A tampon méretét nem a hüvely tágassága, hanem a vérzés erőssége alapján kell választani. Én a kisfiam születése óta super plust használok, az utolsó napon pedig minit. Még sosem csúszott ki belőlem :=). A hüvely egy nagyon erős, izmos szerv, ha túl lazának, tágnak érzed magad odalenn, akkor végezz intim tornát, az erősíti az izmaidat.
5/6 anonim válasza:
Az Ob Flexia normál és Super is nagyon kényelmes. Én egyébként minit is vásárlok, tehát három méretet tartok és a vérzés erősségétől függően használom őket. Mind kényelmes, nem hiszem hogy tágasság vagy szűkség befolyásolja, én kezdettől fogva tudtam a legnagyobb és legkisebb méretet is kényelmesen használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!