Mitől lehet köztes vérzésem? (fogamzásgátló szedése alatt)
Figyelt kérdés
2 éve szedek fogamzásgátlót, kezdetben nem volt semmi baj. Aztán áttértem (több mint fél) egy másikra, és az első hónapokban mindig volt köztes vérzésem, volt hogy csak 1 hétig nem volt vérzésem a 4 helyett.
Ahogyan írta a tájékoztató, az első pár hónapban, kezdéskor/áttéréskor előfordulhat, ezért nem is foglalkoztam vele, el is múlt. És most megint. Jövő hétfőn kellene megjönnie, de már most hétfőtől folyamatosan van vérzésem, nem erős, "pecsételő", de azért zavaró. Néha fáj is a hasam, hétfőn furcsálltam is, hogy fájt, miután észrevettem.
2017. ápr. 26. 21:28
1/1 anonim válasza:
Kevés a hormontartalma a fogamzásgátlódnak. Menj vissza az orvosodhoz, mert váltani fog erősebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!