Miért jött meg 2 nappal korábban a menstruációm?
Sziasztok ,azt szeretném megtudni,hogy miért jött meg 2 nappal előbb a menstruációm , a 26-ik napra???
Ez nagy gond?
Nem szedek fogamzásgátlót .
Lehetek terhes?
18/L
18 évesen még nem tudod, hogy ez teljesen normális? -_-"
És miért lennél terhes? Pont akkor terhes egy nő, ha nem jön meg neki, nem pedig ha 2 nappal hamarabb...
Amúgy átlagban 24-28-30 napra szokott a nőknek megjönni. Ez az egészséges.
Az a helyzet,hogy én még szűz vagyok , csak féltem,mert a barátommal kielégitettük egymást és a sperma a kezéről vagy bárhonnan,ahol volt a testemen simogatás közben , belém juthatott,azért kérdeztem rá,h terhes lehetek-e....
köszi a válaszokat!
Akkor ha most megjött,már tuti,hogy emiatt nem lehetek terhes ugye???
Lehetek attól terhes,hogy csak simogatta a mellem,hasamat,szeméremdombomat?
Igy is belém kerülhettek szerintetek a spermiumok? :-(
Persze. Átdiffundáltak a bőrödön:D Bocsi, de ez már tényleg nevetséges. Oké, hogy az emberek félnek a teherbeeséstől, de ne essünk már át a ló túloldalára. Lassan már csadorban fognak járni a nők, mert félnek, hogy ha rájuk néz egy férfi teherbe esnek.
Nem akartam gonosz lenni, bocsi, de szerintem tényleg fontos lenne ilyen korban, hogy ismerd a tested és a ciklusod. Kicsit nézz utána:)
Nagyon aggódom,"csak ez a gond" ..... de az a lényeg jelenleg nekem,h nem vagyok terhes.
Ugye kedves válaszolók ??
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!