Miert vereztem?
Figyelt kérdés
Hello ma eros fájo szeretkezes utan azt vettuk eszre h vereztem..nemvolt olyan sotet szine csak rozsaszines barnas..
Lehet h a mensim jott meg? Mert kb 1hettel ez elott megjott egy honap keses utan es csak 3napig volt meg es azis rozsaszin es barnas volt
Milehet ez? Volt mar igy valaki? Segitseg
L/18
2017. ápr. 22. 15:47
1/6 anonim válasza:
vagy megsérült a fal, ha nem múlik el akkor lehet a menstruációd, bár nem hiszem, vagy ha nagyon aggódsz, mert nem múlik el, menj orvoshoz
2/6 A kérdező kommentje:
Es mennyi ido alatt kene elmulnia?
2017. ápr. 22. 15:55
3/6 anonim válasza:
Mekkorát toltak fel neked? Lehet elérte a méhszájad, mekkora volt?
4/6 A kérdező kommentje:
Nemnagyon mérjükle😀😀 de kb 18-20cm
2017. ápr. 22. 16:05
5/6 anonim válasza:
Az nem nagy?:D Nekem van 18/5 szerintem az nagyon nem kicsi, nem csoda hogy véreztél, amúgy érzed a nagy méretet vagy meg sem érzed?
6/6 anonim válasza:
Megsérülhetett a hüvelyed szex közben, előfordul. 1-2 nap alatt el szokott múlni a vérzés. Ha mégsem, menj orvoshoz. (Azt meg azért csak érzed, hogy ez menstruáció vagy nem.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!