Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelykúp használatakor...

Hüvelykúp használatakor reggel mennyire kell alaposan megmosakodni?

Figyelt kérdés
Fertőtlenítő gyógyszertári hüvelygolyót írt fel a doki és másnap reggel, amikor megmosom magam, még mindig érzem, hogy olyan zsíros kivülről az egész bőröm tőle. Ezt le kell mosni? Este alaposan megmosakszom, reggel is meg kell?
2010. máj. 14. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem mosakodj. Legalábbis nekem nagyon kellemetlen volt reggel érezni azt a dzsuvát. Egész nap nem bírnám.
2010. máj. 14. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
mosakodj
2010. máj. 14. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel tiszta zsíros , trutyis vagy nem ártana lemosni
2010. máj. 14. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Mosakodtam reggel, sima vízzel. Azt nem tudom, hogy mennyire lehet ilyenkor intim lemosóval alaposan megmosakodni, de akkor ezek szerint meg kell. 10 napos a kúrám, ez a második reggelem, gondoltam megkérdezem, nehogy valamit rosszul csináljak.
2010. máj. 14. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen rosszat tehetnél? Kivülről mosakszol csk tehát a kúpot nem mosod ki a hüvelyedből
2010. máj. 14. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy talán megzavarhatom a gyógyszer hatását az intim lemosóval való subickolással. Ez ilyen Ph helyreállító, fertőtlenítő golyó, ezért kérdeztem. De jól van, ezek szerint nincs ilyenről szó. Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 14. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!