Enyhe verzes, eros gorcsok jelenthetnek mar menstruaciot? Mostanaban kellene megjonnie.
A problemam az, hogy mostanaban (sajnos nagyon rendszertelen a ciklusom, hol 38 nap, hol 29) kellene megjonnie, erzem a gorcsokbol, ingerlekenysegbol es ugy altalanossagban magamon. Tegnap voltak enyhe gorcseim, mara pedig az egesz addig fokozodott, hogy a szokasos "alig birok elni" menstruacios-gorcseim voltak. Szedultem, gorcsoltem stb. Viszont verzesem csak nagyon minimalis volt, ami meglepo, mert az elso nap mindig hihetetlenul eros a verzesem.
Ez mit jelenthet?
Szombaton voltunk egy furdoben a baratommal, ott elkaphattam valamit?
Elore is koszonom!
18/L
Ha fertőzést kaptál volna el, akkor biztosan nem erős görcseid lennének. Lehet a menstruáció jele, de ha eddig sose volt ilyen, inkább keress fel egy nőgyógyászt, nehogy valami komoly problémát jelezzen!
20N
Koszonom!
Enyhebb verzes, de verzes. Most jottem ra, hogy b-vitamint szedtem mostanaban folyamatosan illetve most erettsegizek, ez befolyasolhatja a verzes mennyiseget? Nagyon sokat idegeskedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!