Chlamydia gyanúval milyen orvoshoz fordulhatok?
Figyelt kérdés
Sajnos két hátráltató tényező van: nincs Budapesten lakcímkártyám, illetve több tízezres vizsgálatra, szűrésre sincs pénzem. :( meg lehet ezt anélkül oldani? Esetleg sürgősségin, vagy más, olcsóbb keretek között is meg tudják vizsgálni ezt a problémát? Elég sok ijesztő dolgot olvastam róla, és félek hogy nekem is ez van. :/
Előre is köszönöm a segítő szándékú válaszokat!
2017. ápr. 19. 09:30
1/7 anonim válasza:
Hivd fel a keruleti korhazat, h fogadnak e! Ha nem, menj mihamarabb az elozo lakhelyedhez rendelt intezmenybe .
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod! Fel ua pontoztalak. És kórházon belül elég az urológia, vagy nőgyógyászat egyszerre?
2017. ápr. 19. 09:45
3/7 anonim válasza:
Nőgyógyászat, ha nőnemű vagy. Ellátnak, mint területen kívülit,ha van tb-d.
4/7 A kérdező kommentje:
Szia, neked is köszi! És ott ezt is meg tudják nézni, nem kell hozzá speciális vizsgálat? Bocsánat a sok kérdésért.
2017. ápr. 19. 10:06
5/7 anonim válasza:
Ha biztosra akar menni a doki, lehet, vesz kenetet. Nem vagyok nőgyógyász, de szerintem az is lehetséges, hogy a tünetek alapján is képes diagnosztizálni.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm! Felpontoztalak. ;)
2017. ápr. 19. 10:40
7/7 A kérdező kommentje:
:) *
2017. ápr. 19. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!